#1 Promote Blog

Assalamualaikum..
macam yang aku janjikan..aku akan promote 5 blog hari ni..

1.
Blog ni cantik macam tuan rumahnya tau...  entrinya menarik, lagi-lagi dia rajin update entri.. aku tau korang nak kawan yang suka blogwalking kan..hahahaa... ni lah dia.. terjah!

2. 
Blog ni takde header.. kalau nak terjah, klik link bawah ni ye.. *maaf, aku agak malas nak print screen*
Blog ni aku masih baru kenal, simple je dalamnya.. bila aku baca entri-entrinya..aku simpulkan.. blog ni mengandungi banyak perkongsian yang berguna kepada pembaca.. lebih-lebih lagi perkongsian tentang hal-hal berkaitan agama islam. Tapi yang menariknya, blog ni ada jugak perkongsian puisi yang best-best.. jom tengok blog kak fad ni ok! 

3.
Blog ni aku dah lama dah follow.. Nusha kata..blog dia patut untuk dipromosi kerana blog ini xde jual kat Jaya Jusco, Tesco, Ipoh Parade.. haa..taknak ke pergi blog yang susah nak jumpa ni? hehehe.. blog ni entri-entrinya mereng-mereng.. (dia yang kata) .. tapi aku memang suka pergi blog ni.. insyaallah, korang pun mesti akan suka.. pssst.. nusha ni rajin komen entri tau..takkan korang nak lepaskan? heheh..jom klik header dia ye!

4
aku baru kenal blog ni.. blog ni banyak berkongsi tentang hal-hal personal dan pengalamannya, mungkin berguna kan untuk kita kongsikan, hal-hal semasa jugak ada dikongsi.. Yang paling penting.. blog ni selalu update entri.. Cubalah berkawan, mana tahu mungkin akan jadi pembaca tegar korang..

5
Haa.. syaz ni pun aku dah lama follow.. selesa berkawan dengan tuan blog ni, aku rasa korang patut berkenalan dengan dia, mana tau nanti dia boleh jadi pembaca tegar korang..entri-entri dalamnya pun menarik tau.. bila masuk blog dia, rasa sejuk je mata memandang dan akan rasa nak lepak lama-lama kat situ.. tak percaya? try la terjah.. 

support sesama blogger ye.. ok..sekarang sebut ramai-ramai.... "kotak bulat comel~~"
huh! aku jerit sorang-sorang je kan... *mood: gila*

p/s : wei...bagi lah pendapat pasal blog aku kat sidebar tu ok..tak susah pun..aku bagi korang main klik-klik..

22 KOMEN BERKOTAK BULAT:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2..kwn2.mai jemput mai blog xder jula kat pasaraya tu..

muahahahha..

akn ku terjah smuanya!

MG said...

aku xda pon??? hahahaahahah...

si cantik sally said...

HEHE PAGI2 BUKAK BLOG DAH KENE PUJI..THANKS SI CANTIK KOTAK BULAT... AWK PON AP KURANGNYE,,..SY AKN RAJIN TERJAH TUAN BLOG YG BAHEK N SUKE NEK AN TRAFIK BLOGGER2 LEN..LOBIYU MUAH2.. :)) SAME2 NEK AN TRAFIK DI SINI MACEH!!

cik nana said...

kotak bulat comel ;)

Bui Idzra Ryn said...

wah,x sabar bui tggu KB promot blog bui..nk tengok mcm mana pandangan KB nnt..hehe

syaz@rozelt said...

wah..x sangka yang terawal dipromote!hehehehe..

kan dah kate cik kb nie pandai mempromote..hbs den kembang sebelenga..hehe

THANK YOU VERY MUCH!!!KB yg COMEYYY..hihi****

Acik said...

heheheeee ... malu nih!
kite pun join gak tp profile kite tu unavailable plak! sb tu la kotak bulat x jenguk pun blog kite smalam!
aci x entri kite tuh? heheheeee ... kita join gak k!
profile kita dah available da ... jemputla datang! :)

ArulchelseA said...

de masa pk cik terjah ..kihkih kih kih

Khairil said...

nanti saya nak terjah juga dengan uncle arul...hahaha

kotak bulat said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA hehehe..takde jual ni kat kedai kan..

@MG ko tak join...

si cantik sally: same2.. support sesama blogger ye

Bui Idzra Ryn : hehee..sabar tau.. :)

syaz@rozelt : sbb syaz join awal

Acik: ok..da lawat kmo da..

kotak bulat said...

@ArulchelseA hehe..pakcik mmg wajib terjah semua..
@ Khairil hehhe..terjah..jgn tak terjah...

SYAF said...

meMang Rajin KB nie... :)

harrazdani said...

sudah di terjahi...;)

Amiirah Cassan said...

jom terjah ^____^

~Sya~ said...

kotak bulat comel!!!...thanks

Syuxer said...

syuxer akan terjah ke semua..:)..

Syuxer said...

leftenan muda syuxer telah menerjah kesemua 5 blog tadi..4 yang baru 1 lagi lama..:)..

Wanie said...

yeah, dah start promote dah..
malam ni skodeng blog2 ni..

kotak bulat comellll ! :)

EiZaRaZiErYa said...

makin lame bace entry kB~ makin rase kB comel~ ngee =D wink3 >_<

Fad said...

haha..Kb..blog sy mmg xde header..sume pembuat header sy dh lari ikot abg lori la..tgh tempah ni...tq KB...:):)

Fad said...

haha..Kb..blog sy mmg xde header..sume pembuat header sy dh lari ikot abg lori la..tgh tempah ni...tq KB...:):)

Siti Arfah said...

Salam ziarah ya. :). Em nak main klik2 sidebar tu lah .^^

Post a Comment