Sudah Bertukar Wajah~

Assalamualaikum...
Korang perasan tak sesuatu yang berlainan dalam blog ni?
Tak perasan??
Janganlah kecikkan hati aku...





Aku nak bagitau blog aku dah berubah wajah sepenuhnya!
Terima kasih kepada Mish Apple Punya belog sebab sudi edit blog ni dengan percuma..
Sebab apa dia edit secara percuma? sebab aku bertuah malam ni masa kunjung ke blog dia.. hahaha
Blog dia ada jugak terima tempahan edit blog dan buat header.. kalau berminat, boleh hubungi Mish Apple.. 


Amacam? Cantik tak ?
Entri ni khas untuk aku berlagak memberitahu yang aku sangat berterima kasih sebab sudi edit blog ni..

Aku nak selitkan jugak..
Aku ada terbaca di satu blog *tak ingat blog mana*.. Betul ke blog yang entri-entrinya tak menambah pengetahuan ilmu si pembaca adalah blog sampah??
err... sampah ke blog aku ni..? *ni yang sedih gila ni*








P/s : sampah..sampah..menyampah... *emo*

31 KOMEN BERKOTAK BULAT:

ainaa.syafiqah27 said...

erm x blh upload gambar gak erk?? aien pown sama..

ArulchelseA said...

pk cik tempah kat mk cik je la bleh tk..?tolong la ye mk cik..mk cik kan cumilllll...

aRa ❤ aFiq™ said...

bole ja upload pic p kne wt cmni ::

Dashboard >> New Post
klik >> Edit HTML
Pilih la gambar yang nak upload uh... lepas tu klik >> Upload
Da masukkan gambar an..? Klik >> Compose
Taip seperti biasa entri uh...
try la.. ^^

EYFAalias said...

comel! jelesss :((

myhatiku said...

nice:) sampah?not lah..

kotak bulat said...

@ArulchelseA haha...mkcik pun xpndai nk edit blog la..

@ aRa ❤ aFiq™ oo..ok2..nk try..hehhe
@ EYFAalias blog eyfa pun mmg comel da kan.. :)

DaLiLa said...

comel panda itu...

sergeant keroro said...

KB, ada fb fanpage kan? upload gambar kat situ, then copy paste jek dalam entri XD

Khairil said...

haha..nampak lagi kemas le blog ni...boleh tolong blog saya pulak?...hehe

hasrul hassan said...

Salam.
Saya pernah bercerita mengenai blog-blog sampah ... :)

http://www.hasrulhassan.com

kotak bulat said...

@sergeant keroro fan page? ala..lum lyk lg nk ad fanpage..huhu

@ Khairil kemas..hehe..er..mne kb tau nk cntikkan blog la..kn blog kb sblum ni serbot je

kotak bulat said...

@hasrul hassan oo..yeke? tak perasan rasanya, sb kb bace tentang ni kat blog perempuan..

hasrul hassan said...

Nanti saya buat satu posting baru .. kejap lagi ...tentang blog sampah ni .. :P

harrazdani said...

cantik laaa KB...nak suruh cik apple gak laaa..

Srikandi Cinta said...

wah KB berwajah baru dah blog dia hehe.. best2!

selendang merah said...

cantik lah wajah baru nie...selendang entah bila lah bawu leh wt cantik mcm nie..

nini said...

mestilah perasan sebab selalu jenguk kamu...=D

Amiirah-Cassan said...

better this way . i like . simple je kotak bulat ni . hihihi

korang baca ni, AWAK STALKER!!!

kotak bulat said...

Amiirah-Cassan : hehe.. hope dgn perubhn ni, selalu berkunjung ke blog kb.. :)

EiZaRaZiErYa said...

yea~ cantek~ pt0tlah semalam xboleh nk jengok blog nie~ sentap aty mak nak~ ase nak m'nagis je~ huuuuu...padahal usha entry "aku dinilai sebab rupa aku " b4 tu el0k je~ dah jadi cm 2..tros tid0~ xdak mo0d~ ahaha.. memang cantek lah blog~ sayg Kb~ wink3 >_<
▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

syaz@rozelt said...

wah kemas nyer design baru blog kb..hehe

syira said...

a'ah la blog kb sudah ada wajah baru..
tahniah tahniah
biarlah orang nak cakap apa pasal kita.
yg penting just be yourself.
kekalkan identiti diri yang buat orang kenal kita..=)

Подтверждаю said...

as salam..

wah! tahniah sekali lagi~ free edit. bukan senang nak dapat free2 ni~ ;)

sampah? erk. yang tu ikut pandangan memasing. inputnya yang sekecil mana pun, kalau kita kata sampah,pada-Nya, siapa tahu kan..

kalau mereka nak kata begitu, terpulang. kita yang beringat ni, me3ngingatkan..

eh. gambo profile.;belajar kos apa sampai guna welsing headshield tu?
kotak bulat amik kos welding? kalau bukan, cabang mekanikal..

hehe

pakcik nak tanya kotak bulat ni :

Perlu ke Orang Perempuan Gila Supra dan Tupperware?

biasa blogwalking? ingin menambah bilangan pembaca & pengomen setia berbanding pengikut blog?
ziarahlah mereka yang aktif mencari win-win situation dibawah :

Promosi Terima Kasih Promosi ;)

Amiirah-Cassan said...

@KB, boleh aje . hehehehe dgn senang hati . dah masukkan KB ke link blog yg mira suka baca. hehe

kotak bulat said...

@EiZaRaZiErYa hahah..semlm ngn di renovate..tu yg xpat ukk..heheh..syg zie gak.. :)

syira :heheh..dulu serabut kan.. :P

Amiirah-Cassan : yeke? mekasih.. :)

Roza Ami Nanomiya said...

hahaha
suka2 jer dia kutuk org

Amni said...

Dear,
seriussssssss sangat cantikkkkkk! sangat suka.. sebab sangat kemasss.... best nya la...

Dear,
jom join segmen kite, hiks...
SEGMEN TAK KENAL MAKA TAK CINTA: DIARI ANAK SENI

thanks dear...=)

kokser kokdam said...

wohooo.. comey2

lella lala walaa said...

seyes ! cntekk sngt wajah KB yg bru .. hehee :)

Mrs. Farhan said...

Wahhh, cantek lahhh! Hehhehe.

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/06/rindu-kat-geng-pelangi.html

msredcheesecake said...

kotak bulat...

jgn la kata blog sampah....nnt msred turut terasa...haha...

Post a Comment