#2 Promote Blog

Assalamualaikum.. hari ni aku nak promote blog lagi.. 5 blog lagi pada hari ni..

1
Aku baru kenal blog ni..jadi mungkin tak banyak yang aku dapat ceritakan.. aku rasa blog ni jenis santai sebab dia gunakan "aku" dalam entri-entri dia... blog pun simple je dan dah lama dia blogging nampaknya..bila dah lama, maka banyaklah benda-benda yang dikongsikan.. cube pergi tengok..heheh.. *apa aku merapu ni?* 
2.
aku nak copy header tapi tak dapat..jadi maaflah sebab tak tunjuk header..
blog ni comel macam tuan blognya.. tapi lagi comel kalau tukar cursor tu, sebab tak tepat & tak jelas arrownya.. kalau boleh jugak..gunakan bahasa penuh dalam entri, sebab aku susah sikit nak paham bahasa sms.. tapi  blog ni best gak, sebab isi dalam entri tu menarik..
ayda jangan marah ye sebab aku tegur.. teguran sesama blogger saja..

3.
blog ni jugak aku baru kenal dan sedang makin mengenali dia.. bila aku masuk blog ni, aku duduk lama kat blog ni..haha..sebab aku suka lagu kat blog ni! korang nak tau lagu ape? pergilah tengok sendiri..
Blog ni cepat loading sebab tak banyak widget yang serabut jadi selesa nak lepak lama-lama..

4.
Ni dia blog yang dah edit blog aku jadi comel.. blog ni ada banyak tutorial tau, icon-icon cantik pun banyak.. kalau korang minat tutorial atau nak edit blog/header..bolehlah ke sini ye..

5.
Haa.. cuba teka kenapa aku tak letak header dia? sebab dia dah tukar header..sangat cantik ok! aku nak jugak header tu.. boleh tak? korang nak tengok header dia? pergilah kat blog dia..hehe..
empunya blog ni namanya bro ahmad.. aku rasa dia boleh jadi pengomen tegar korang kalau korang kawan dengan dia..try lah~~


kepada yang dipromote hari ni.. bila aku tengok nuyui aka nusha buat entri tentang promote ni, aku rasa elok jugak.. korang mesti nak lagi ramai tahu tentang blog korang kan.. jadi aku cadangkan korang berlima buat entri untuk support sesama sendiri.. jadi korang akan dipromote dalam 5 blog.. menarikkan.. hope semua sama-sama support la ye..

P/s :  korang tertinggal untuk terjah blog yang dipromote semalam... ada kat sini

25 KOMEN BERKOTAK BULAT:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah..ade lagi ni..

opss!! ada nama yui laa..heheh..thnx..

rasanya cara itu leh kt kenal lg ramai blogger..

jom support sesama blogger!! chaiyok2!

ciK biBik said...

wah.like this^^,

diana said...

depa punye header semua lawa2 kan??jeles betoi la..
heheh

sergeant keroro said...

wow! laju betul follower KB naik :)

miaa spungen said...

huwaaa promote blog kite pulak huhuuhh

kotak bulat said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA yeah! support sesame kita! hehehe

@ ciK biBik terjah ye..hehehe

@ diana memang pun..hehehe

kotak bulat said...

@sergeant keroro tu la..xperasan da 900..terjah tau kero dorg ni

@ miaa spungen hehehe.. :)

cheqhaizan said...

hai..jln kat cnie n follow..jom jalan2 kat blog sy n follow back :) http://roseatelife-cheqhaizan.blogspot.com/

kokser kokdam said...

printscrre, amek header.. hohoooo

mencuba utk terjah.. line sedih~~~

Addin said...

rajinnya ! :) have a nice day .

lama tak singgah sini . HUHU

ayda sweetie luv's said...

KB : thanx ,hik3 , ayda nak besarkan cursor tuh tp cm bole je , n bhase sms ke ? hikhik nti sy tulis bhase pnuh k ,TQ , (:

Khairil said...

nanti nak terjah 5 blog ini pula... :)

izzati jerr said...

wah byk lah blog yg bez2..nak meronda lah kat blog2 tuh... tq KB..

kotak bulat said...

@izzati jerr terjah jangan tak terjah..korang kan rajin..hehhee

Gadis Kecil said...

hai kotak bulat!

hehehe. jenguk sini tengok blog :)

myhatiku said...

seronok la bace blog2 yg dipromote nie..hehe:)thumbsup KB:)

Cik Baju Kurung said...

wah . terimas KB ! :)

cik pip said...

wah..congratz pd yg tersenarai...
:)

Amiirah Cassan said...

jom kita terjah ! hehe

GaRy™ said...

wah3!! header mish epal tuh oren2 gak la~.. hihihi...
jom vote gary dalam pertandingan blog kreatif!!... hehe~

GaRy™ said...

wah3!! header mish epal tuh oren2 gak la~.. hihihi...
jom vote gary dalam pertandingan blog kreatif!!... hehe~

Mish Apple said...

header oren tu sape ?

fi said...

whoaaaa , bestnyeeee .
jeles!

Wanie said...

wah memang mantap header diorg..:)

akan terjah tengah malam ni..hehe

bagus gak idea buat entry tu..

CutieLiesa said...

wa...bestnya.....nti jenguk2 blog i pas tu bgtau apa yg patut di ubah boley???/

Post a Comment