Jom Mencari siapa Si DIA



Assalamualaikum..

Setelah sekian lama aku pendam cinta yang tak kesampaian ini, akhirnya aku beranikan diri untuk meluahkan rasa ini kepada si dia.. *err.. ayat tak boleh blah*
Dalam satu entri dulu, aku ada ceritakan 3 tanda jatuh cinta dengan blogger . Kat dalam entri ni jugak aku ada nyatakan yang hati aku dah terpaut pada satu blog ni..
paling tak disangka, kawan rapat dunia blog aku iaitu Zie, sanggup buat entri untuk mencari si dia yang dapat memikat hati aku ini.. Jom baca entri tu kat SINI..

Sebenarnya aku dah luahkan isi hati aku tu kepada si dia.. dah lama dah aku luahkan..tapi dia je yang tak pernah nak percaya.. erkk.. Semalam baru nak percaya.. ape punya slow la dia tu... *marah dia ni kang kalau baca*

Akhirnya cinta blog aku tak bertepuk sebelah tangan bila dia pun turut jatuh cinta pada blog aku! *macam dalam drama lah pulak* 
Aku masih segan nak umumkan cinta kami.. *poyo gila ayat*
Jadi aku nak wat satu aktiviti.. iaitu, mencari siapa Si Dia tu.. amacam? nak join? *takde lah ni yang nak join..*
Aku senaraikan bloglist mereka VIP.. mereka-mereka ni memang special dalam hati aku.. tapi antara mereka, ada satu yang betul-betul special..hahhaa..

 Korang rajinkan.. cuba cari dia di antara mereka semua ni.. korang pun boleh sambil menyelam minum air.. dapat tambah kawan kan..


Peh, penat betul nak senaraikan semua ni..
sesiapa yang dapat mencari si Dia.. aku akan letak blognya dia bahagian bawah Menu kat tepi sidebar tu selama seminggu.. Ok?

Tak payah buat entri dan yang berkaitan dengannya tu.. korang just tinggalkan komen kt sini selepas pergi melawat ke semua blog di atas..
tarikh tutup pencarian.. pukul 11.59 malam pada 24.6.2011

P/s : kepada yang berkenaan..sila jangan jealous yaa...

35 KOMEN BERKOTAK BULAT:

sesuka haty said...

bertuah nye dey all haha..btw background baru:">cun!

Syuxer said...

sudah pasti arituarini.blogspot.com kan heheh..rasa2nya kot

EiZaRaZiErYa said...

ahahhahaah..gelak golek3..guling2 bace entry nie~ ehehe..dah ajak rmai2 pulak..kene work hard nie~ ehehe..wink3 >_<

bungaitucantik said...

aku tahu (2x) blog aku kan!! hahaha.. :P

MG said...

agak poyo pengakuan ko ni..hahaha

harrazdani said...

sib baik ada...ingat takder dah tadi...huhuh

yatie Awang said...

ramai jugak ni, nak kena cari satu-satu, pujaan hati KB haha...insyaAllah..nanti kakak terjah blog adik2 tu..

selendang merah said...

wah ada blog selendang juga...jap2 nak teka blog selendang kut..hehehe

sergeant keroro said...

KB, keroro xde dalam vip ke? huhu T.T

nak teka lah, zul tu kan? lol XD

Khairil said...

siapa le yang bertuah tu...agak2nya arituarini.blogspot.com hehe... nampak KB selalu berperang sakan dgn dia...haha

aRa ❤ aFiq™ said...

xkn blog ara kot?? haha.. =P

Srikandi Cinta said...

huh ramai nie.. cm ne nk carik huhu

EiZaRaZiErYa said...

http://teamoer.blogspot.com/2011/06/jawapan-jom-mencari-siapa-si-dia-by-kb.html

myhatiku said...

myhatiku rase,kwn rapat blog tu la..he:)
http://teamoer.blogspot.com/

aremieroul said...

omg..^^ he3..thnks ye cik bulat..hurm..rasanya saya lah 2...ha3.. :P

harrazdani said...

mr arul chelsea laaa..a.k.a pakcik...kih kih kih

syira said...

wah, menarik betul aktiviti kb buat ni..
hmmm, nak kena check satu2 ni.
takpe2. ada masa satu hari kn..? hehe

syira said...

jawapan syira : http://arituarini.blogspot.com/

kb resah semacam je bila dia tak reply msj kb
"pakcikk...mane ilang ni?" <--bahan bukti..ekeke

harrazdani said...

kb dan pakcik membisu

Amiirah-Cassan said...

BW time !! hehehe

...Minah BluR... said...

ermmm.... MB pilih yg no.8! haha
hentam keromo saja...

nurAMALLINA said...

Entah2 nbo 6 tak? Hahaaa

GaRy™ said...

harrazdani.blogspot.com !!!

kan3?? hehe~

ArulchelseA said...

Cuak soklan mak cik ni..tak dpt nk jawab sapa..kih kih kih

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hhahaha, pengakuan ikhlas.:))

Bui Idzra Ryn said...

bui teka yer

kokserkokdam.blogspot.com

haha,tekaan membabi buta jer ni..

~mUh4mM4d**F4dhL1 said...

huuuuhuuu.ade jugak lah..agak2 bukan saya...XD

aremieroul said...

siapalah dia tu kan..hurmm..

Fiizya Aurora said...

kb..terharu sy tersenarai...thanks byk2..penghargaan kb ku ingati sampai bila2...sowie br tgk coz lama tak buka..ade rpob. cikit...^_^

abe long said...

betol lah kn... aku rase yg ni jugak kot

Fiizya Aurora said...

kb..mane2 pon boleh
^_^

saya eqa ikram said...

time kasih kb !! :) <3 <3

sj said...

wah!!1 thanz kotak bulat ... sgt trharu .. aku brada di situ ... no 1 lak tu ... perh .. sgt trharu ...
untuk cntest kmu ... ku rse y url dia stereokomono la ..psl aku pn brkenan ngan blog dia tu ... kui kuikui

bungaitucantik said...

biar aku teka~ kokserkokdam.blogspot.com

aidamohdnazib said...

aku teka,
http://yana4eva-bungacantik.blogspot.com/ yang ni kan??

Post a Comment