3 tanda jatuh cinta dengan blogger

Tak mustahil seorang blogger boleh jatuh cinta dengan blogger yang lain kan.. aku rasa aku pun dah jatuh cinta lagi ni.. ha? lagi? *macam banyak je*


Siapa kata cinta tak boleh terjadi di alam maya ni? Ramai dah orang yang bertemu jodoh di alam maya tau. Agaknya sebab lelaki lebih berani mengorat dalam internet kot daripada alam nyata..orang sekarang lebih ramai berjumpa kekasih hati dalam internet memang kenyataan pun. Mula-mula berkenalan, berkawan, bertukar-tukar nombor telefon.. bila hati dah terpaut, berjumpa dan bercinta.

Sebelum aku merapu lagi jauh, aku nak kongsi 3 tanda kita jatuh cinta dengan kawan blog.

1. Setiap hari kita akan pergi ke blog si dia. Kalau boleh setiap entri dia kita nak komen.. walaupun entri dia join segmen or GA pun kita nak komen..
"good luck awk! komen kita untuk entri dia join bloglist. Perlu ke? tapi bagi kita, mestilah perlu komen jugak..hahaha.. *gelak sesorang*

2. Bila dia tak tulis entri pun, kita tetap datang jugak ke blog dia untuk jerit-jerit di shoutbox. Ikutkan hati nak paksa dia tulis entri supaya kita boleh komen sebenarnya. Bila dia berehat sekejap dari blogging.. terus rasa rindu..kita tetap dengan rutin singgah blog dia jugak.

3. Follower kita dah beratus.. orang datang dan pergi dari blog kita, kita relax je, kunjung balik bila free..tapi kalau nampak dia datang blog kita je, mesti rasa nak cepat-cepat serang balas ke blog dia~ berdesuppp~

Haa...Itu dia 3 tanda jatuh cinta pada blogger.. tapi aku sendiri musykil ni.. ni jatuh cinta kat blogger ke atau jatuh cinta dekat isi blog dia.. hahaha..


Jatuh cinta pada kandungan dalam blog dia lah.. cara penulisan dia..errr.. aku dah jatuh cinta kat blog seseorang.. *mengaku jujur*
tapi tak dapat lah aku nak bagitau korang.. teka lah sendiri ya..

p/s : Aku menulis ikut apa yang aku rasa tau.. hehehe..

27 KOMEN BERKOTAK BULAT:

p@kcikLie said...

susah nak jatuhkan cinta seseorang tu kat blog kita..cmner ek?..

utk permulaan terjah dari blog Sharifdez...salam singgah kenal dari pCL.

aRa ❤ aFiq™ said...

haa.. da ada pgalaman cmni an?? haha

..awish.. said...

hah.. mungkinkah kotak bulat dilamun cinta? jeng jeng jeng..
:D

..awish.. said...

hah.. mungkinkah kotak bulat dilamun cinta? jeng jeng jeng..
:D

~HanAlia said...

teruje btl bce entri ni...huhu
aihh..aq plak yg jatuh cinte ke...huhu

QN said...

Lahh..tiga je.banyak la sikit. :P

kokser kokdam said...

ambo ko..? hahahaha

SAYA BUKAN SAMDOL said...

Hahahahhahah ;D

EiZaRaZiErYa said...

wah~ sape lah blogger bertuah 2 eh...
tahniah lah at dy~ berjye wat KB fall in love~ wink3 >_<

Sufri Dan Yasmin said...

adeh.. da kronik dak ni..hahaha...

sergeant keroro said...

jatuh cinta lagi, lagi lagi jatuh cinta.

haha XD

aku tahu :P

#okbai

abe long said...

wah kotakbulat... ni improvement ke hape?

syaz@rozelt said...

siapa la agaknye yg bertuah tu kan..hehe

klu dah tangkap cintan dengan isi blog tu kenapa x review je blog die..hee

kotak bulat said...

@syaz@rozelt review blog dia? aaa..malu ar..hehehe

Jahidih Saili said...

wah..siapakah org itu? cptlah berterus terang..:)hehe

nelly said...

wah ..ada jugak cm ni ~
hehehe

ArulchelseA said...

bang bang boom ni..khi kih kih..

hana sudradjat said...

NI MESTI ADA PENGALAMAN NI @_@ HAHAHA

kotak bulat said...

hana sudradjat: memang pengalaman pun..heheh

shiema sufian said...

waaaaah, semoga bercinta betol betol yea :)

jaa64 said...

feeewitttttt!!!hehe

alif haris said...

hahaha nice entry :D ..
oouh tu rupanya tnda2nye ye .. mcm berlaku kat sy jugak ni .. huk3

vampire's lovex said...

pernah lettew. hahahaha

EiZaRaZiErYa said...

alahai KB~ KB jmpi ape ni..??
zie bace entry ni sepuluh kali pon xkesah..still ase best..muahahaha....adeh~ nth2 dah jtuh cinte jgk x...ahahha. wink3 >_<

bungaitucantik said...

sape2 neh yg aku jelez!

kotak bulat said...

@EiZaRaZiErYa hehehe..lau dah jtuh cinta kt blog kb..pehh...terharu gile la~ *pengsan*

EiZaRaZiErYa said...

ahaha...KB~ bgon3...xmo lah pengsan~ nt zie pning pale xbce entry KB..ehehe.. wink3 >_<

Post a Comment