Aku nak bomohkan kau!

Awal aku tulis entry malam ni.. biasanya aku tulis bila semua orang dah tidur.. *korang perasan ke?*
Dalam aku tak de idea nak update entry, Aku jumpa sessuatu!


Sebelum tu, orang kata orang melayu ni suka nak bomohkan orang kan, aku tak tahu sangat macam mana nak bomohkan orang. Tapi  dari apa yang aku tengok dalam drama dan filem melayu kita, kalau nak kenakan orang yang kita benci, kita kena cucuk-cucuk patung kan!
Patung ni ke?


BUKANLAH~ 
ni adalah holder yang unik! holder tu tempat kita letakkan pen, cd, lidi atau benda-benda kecik.
Ada lagi holder unik untuk korang tengok.


kreatif kan~


p/s : terima kasih korang yang menyokong blog aku ni. Hari ni da sebulan 5hari aku blogging dan tak sangka dah ada 500+ follower.. memang korang terbaik!

27 KOMEN BERKOTAK BULAT:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

bahaya sgguh spesies manusia cmni!!

Freaky said...

haha gila kejam patung ni.. tahniah da 500 :)

Srikandi Cinta said...

Wahaha.. ingtkan nak bomohkan sape tadi

Aisyah Aina said...

kalau ada jual tak sanggup nak beli :D

kotak bulat said...

@Freaky mekasih~ heheh..

kotak bulat said...
This comment has been removed by the author.
kotak bulat said...

@Srikandi Cinta xde bomohkan sesape..just holder kratif :)

kotak bulat said...

@Aisyah Aina tpi comel lah.. hehehe

SyahmiFikri said...

great! bukan senng nak buat femes blog!

aku dah 2 thun lebih.. tapi?/ bape kerat jer.. hehehe

kotak bulat said...

huuu..mekasih..xde la femes pun..
blogger otai tetp terbaik...

Liyana Zahim said...

Gile kejam sume design tu.. Hahahahahahaha..

kokser kokdam said...

esy.. nk ajor tikam2 lak.. eheh

kamoo da 500...? fuyyyyooo..

cmne nk kasi gempak gitu weh..?

yatie Awang said...

kesian kat patung tu, di cocok2kan? haha

k a k L a m p said...

comelll gile... pic yg lastt tuh ske ske ske ske

syaimz said...

haha,cool giler!

btw,nak join segmen saye tak? (:

http://syaimzhebatz.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Mohd Nor Quiyyum said...

tahniah :)

kotak bulat said...

@kokser kokdam camne nak jd gempak? alamk..sy xtau la..

kotak bulat said...

@kokser kokdam camne nak jd gempak? alamk..sy xtau la..

kotak bulat said...

@k a k L a m p comel? hehehe.. KB pun rasa comel gak :)

kotak bulat said...

@Mohd Nor Quiyyum mekasih :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sebulan 5 hari..tahniah.rajin2 komen blog rakan..nnt mereka akan bg galakan kpd kita tuk terus majukan entri juga.

kotak bulat said...

Lydia Miza(Aidyl Azim): yup..Kb akan selalu sokong org yg sokong kb ni :)

najihah sahami said...

wow!!tahniah KB..keep blogging. hehe

kotak bulat said...

najihah sahami: thanks.. :)

amaniammar said...

cute pe....
agak geram pe lg...stabbing pepuas..
keep on blogging bro..

i'll always reading any of ur topix

kotak bulat said...

amaniammar: bro? hehehe...

EiZaRaZiErYa said...

ahahaha...memang KB bomohkn ktorg ape..~ wt ktorg suke je nk dtg cni~ huhu.. wink3 >_<

Post a Comment