Bloglist Kotak Bulat da Siap!

Assalamualaikum..

Aku dengan lincahnya telah men'cipta' bloglist untuk blog aku ni..
Terima kasih sangat-sangat pada yang join. *terharu~*
aku sebenarnya lekatkan segmen bloglist tu selama sebulan tau kat blog aku ni!
sebab aku takut tak de yang nak join.

Tapi tak sangka pulak tak sampai 24jam, Segmen bloglist aku telah berjaya!
Mula-mula aku nak letak 30 orang je, tapi disebabkan penyertaan dari korang yang memang best, aku masukkan semua sekali yang dah join bagi mengelakkan mana-mana pihak terkecik hati. *aku baik kan~*

Penghargaan juga diberikan pada follower aku yang ke 400.. metzbujang 
Terjah lah dia lau berani! hahahha.. aku gurau je.. *ok,tak kelakar pun~*

Sebagai tanda terima kasih pada korang, aku persembahkan tarian favourite aku!


hahaha..tarian lucah ni! bukan yang ni.. yang bawah ni!
.
.
tarian pelik... *aku memang suka!*

p/s : mari menari mengikut alunan angin~ ffuuuff....

18 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Mrs. Farhan said...

Yeayyy, mekaseh Kotak Bulat =)

zacky ~786~ said...

haha.. comel kartun yg menari2 tu

CikAizA said...

hahahah... jom nari sama2 macam tu ngan aiza... hahahaha

saya eqa ikram said...

mekaseh :)

.m y z. said...

wahh sambutan hangat tuuu :DD thanks KB yang tak bulat!

Metz bUjang said...

bujang di situ wee~

terima kasih bulat.. i mean kotak bulat hee~ :)

syaz@rozelt said...

thanks..hehe~mmg semangat semua orang sampai dah lebih 30 pon nak join jugak..hehe

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

tq ea..akhirnya berjaya..

eh,nape scroll kat bloglist tu cm xleh??ke sy yg xleh nk scroll =)

Mizz D O L L Y said...

TQ syggg! =)

kotak bulat said...

Mrs. Farhan: same-same :P

zacky ~786~: KB lg comel... hahahha

CikAizA: mari menari mengikut muzik asli~~~

kotak bulat said...

saya eqa ikram: same-same :)

.m y z.: bagus2.. doakan KB xbulat tau :P

Metz bUjang : KB disini ~~ *tetibe

kotak bulat said...

syaz@rozelt : semangat ni KB suka :)
terasa disayangi.. *poyo*


nuyui a.k.a miss NUSHA: xleh scroll? kb wat blh je

Mizz D O L L Y: welcome yunkkk...

Ly_Tulip said...

alaaa, x sempat nak juin...kt opis bley bukak blog tp x bley nak follow... :(

Bui Idzra Ryn said...

wah,baik nyer cik KB..mekasih byk2 dear sbb senaraikan sy..tapi sy nak buat pembetulan sket..awak letak blog yg salah..yg betulnya adalah blog ni

http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/

blog yg satu lagi tu sy letak senarai blog yg sy follow jer..ubah ea..hehe..tengkiu dear..

CiK QiQi said...

mekasih.arigato.kamsahamnida.magsukul.xie xie..thank you.haha.rasa nak terbang sbb happy =))

kotak bulat said...

Ly_Tulip: xpe..lain kali ye :)

Bui Idzra Ryn: sy try gak bukk blog akak yg lg satu.. tp xboleh sb just untk invited person je.. :(

CiK QiQi: sama-sama

Eza Boom Boom :) said...

tq cik KB :)singgah selalu blog eza..

Eza Boom Boom :) said...

tq cik KB :)singgah selalu blog eza..

Post a Comment