Jawapan kepada siapa Si dia

Assalamualaikum.. 
Akhirnya tamatlah pencarian siapa si dia tu.. tak sangka ramai yang berminat untuk meneka siapa si dia tu.. Mesti hidung si dia ni kembang macam dalam entri NI sebab ramai cari dia.. hahah..*eh..malu lah*


Aku sebenarnya buat benda ni bukan untuk menunjukkan kepoyoan aku.. macam yang MG komen..
"agak poyo pengakuan kau ni..hahaha"
Niat aku adalah untuk beri penghargaan kepada mereka yang berada dalam bloglist aku tu.. aku berharap dapat beri seciput trafik dan menambah kawan bagi korang yang tersenarai atau pun yang tak tersenarai..pada yang tak tersenarai.. jangan merajuk tau.. *bajet ada yang terasa hati*

Aku akan senaraikan calon-calon yang telah diteka oleh korang.. dan aku pasti korang ada sebab yang best kenapa korang meneka mereka kan.. sebab blog dorang ni best.. blog korang pun best...

1. http://teamoer.blogspot.com/
myhatiku

2. arituarini.blogspot.com
- Syuxer
-EiZaRaZiErYa
-Khairil
-harrazdani
-syira
-...Minah BluR...

3. zulxocraxme.blogspot.com
-selendang merah
-sergeant keroro

4. http://aremieroul.blogspot.com/
aremieroul


5. syuxermelankolia.blogspot.com
nurAMALLINA

6. harrazdani.blogspot.com
- GaRy™

7. kokserkokdam.blogspot.com
Bui Idzra Ryn
-bungaitucantik

8. http://stereokomono.blogspot.com/
- sj

9. http://yana4eva-bungacantik.blogspot.com/
aidamohdnazib

Ramai jugak yang di pilih ye.. Meh aku umumkan..


Ini lah blog yang aku maksudkan.. hahaha..sesungguhnya tak sangka ramai yang dapat meneka..wah~ kebanyakan yang berjaya meneka ialah geng cuak pakcik arul ni.. err...apakah?
...Minah BluR...
Kalau korang perasan, blog dia ni ada kat sidebar aku tu, tapi tempat special sikit..hahaha.. tempat special tu untuk dia dan sifu aku, Bunga itu cantik.. Aku suka blog ni sebab bila aku baca entri dia, mesti aku tergelak walaupun entri serius.. sebab tagline Cuak tu.. lain dari yang lain...
Jadi macam aku janjikan.. aku letakkan korang di tepi sidebar tu selama seminggu.. 

p/s : jatuh cinta tu, bukan jatuh cinta kat tuan empunya blog tau! tapi kat blog tu...

20 KOMEN BERKOTAK BULAT:

sergeant keroro said...

hehe XD

salah, lol

harrazdani said...

sudah dijangka...huhuhuhu...cinta betul2 pun apa salahnya...arul tu single lagi....betul tak arul.

Freaky said...

waaa bestnye promot seminggu :D

syira said...

thanks kb.
anyway, semoga berbahagia dgn pakcik cuak. err, apakah? hehe. >_<

kotak bulat said...

@harrazdani ahhaha..pkcik arul da lme berpunya la...

EiZaRaZiErYa said...

ahaha...i kn0w i was right~ ehehe.. =P

kotak bulat said...

@syira err...mengapakah?

saiazuan said...

waaa rmi gk.. huhu

ArulchelseA said...

cuak pk cik..tgh minum tersedak ni...kih kih kih..tq mk cik..

Syuxer said...

yes tepat sekali tekaanku..boleh tuju lagu..:)

ramalanku benar belaka dari umbrella..

...Minah BluR... said...

yeah betol! hihihi walopon hentam HAHAHAHA...

betul ke suke blog tu bkn tuan die?
lalallalala

kotak bulat said...

@ArulchelseA hahaha..tersedak pulak..
@ Syuxer geng pakcik arul ni mmg pndai meneka..hahha

@ ...Minah BluR... errk...apakah? hahhaa..xmo gosip..

kokser kokdam said...

wa haa.. ado jugok ore teka ambo.. huhuuu

weh, sori, xleh nk jejalan sgt..

=(

myhatiku said...

aha..akhirnya,tu dia blog yg wat kn kotak bulat jatuh cinta..hee:D

el-janna said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xtau pun buat men teka teka:( nangesssssssss :'(

kotak bulat said...

@el-janna terlepas ye.. buat kelmarin ni.. :)

Bui Idzra Ryn said...

hahaha..tekaaan bui jauuuh meleset..huhu

Amiirah-Cassan said...

wah ! he's the dude ! hehehe suka blog ke suka tuan blog ituini ? hahaha

Khairil said...

haha..betul ramalan kami KB ooiii...
ada makna tu...saya pun jatuh cinta juga...hahaha

sj said...

almk slh la plak ... wakaka

Post a Comment