Tukar lagi ke?

Assalamualaikum..

Orang lain tukar setahun sekali, ada yang tukar 6 bulan sekali..
tapi aku ni memang gatal tangan, asyik nak menukar je.. Errr.. ada ke orang yang kerap tukar selain aku?
Janganlah marah aku asyik tukar header je.
Aku sebenarnya tukar sebab ada yang kata header aku sebelum ni tak cantik.

Sebab tu aku tukar, jadi apa pendapat korang dengan header baru aku ni?
Aku buat simple je, tak nak serabut-serabut lagi. Amacam, ok tak?
Mesti korang akan kata,
"Apa lah dia ni, tulis entri sebab nak bagitau benda ni je ke?"

Sambil menyelam minum air lah, aku sebenarnya nak promote satu blog, sebab apa aku nak promote blog dia? sebab aku buatkan header dia.. hahahah.. 


Simple je aku buat sebab aku tengok blog dia simple je, nasib baik dia suka..
Aku rasa dia ni ada bakat dalam menulis dan boleh pergi jauh.. Entri-entri dia pun best! *jangan bandingkan dengan blog aku ok*
Dia pun rajin datang ke sini, Jadi terima kasih! dan header tu hadiah untuk kamu..

Aku dah habis membebel,  lepas tinggalkan komen.. baru aku izinkan korang terjah blog dia ya.

19 KOMEN BERKOTAK BULAT:

fariza fauzi said...

saya folow ! :)

emie said...

erkk....cam best jer...nak gak leh??

Wani said...

huarghhh .
nak jugakkk .
kene bayar tak ??
haha

kokser kokdam said...

ehehe.. suke.. suke... tengkiu kamoo..

kotak bulat said...

@fariza fauzi thanks follow. :)

kotak bulat said...

@emie
eh.. kan da pernah dapat.. ngada2 la tu kan.. :P

kotak bulat said...

@Wani
nak jugak ke? boleh je.. hehhee Kb tak kisa. :)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah..pndai wat header ni..

lau cmtu nak gak la leh??xmalu nie..heheh..

p/s: pic dari google,heheh..

kotak bulat said...

@kokser kokdam hehehe.. bguslah lau suka..lega dengar :)

kotak bulat said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA
nak jugak ke? insyaallah boleh :)

Bui Idzra Ryn said...

akak pun sama dik..kejap2 tukar,tapi sekarang x lagi dh ada header cantik..cantik ker..?hehe..org buatkan jugak ni..

kotak bulat said...

@Bui Idzra Ryn selagi tak jumpa yg Kb puas ati..selagi tu la tukar2 je.. hehehe

miss.Addin said...

wahh rajin nya tukar header :) header Addin tak cantik pun.

kokser kokdam said...

eheh...

1 lg entry kamoo.. =D

kotak bulat said...

miss.Addin: cantiklah.. lg cantik dari KB ni :)

kotak bulat said...

kokser kokdam: ada lg? wah~~ kesana segera!

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha! okey komen dulu ..

Syuxer said...

wah cantik2 header neh..hehe..:)

kotak bulat said...

@Syuxer canitk ye.. mekasih.. :)

Post a Comment