Review follower ke 444

Malam ni rasa cam tak nak tulis entri apa-apa.. tapi tangan ni nak menaip jugak.. hahaha..
Aku tengah dengar lagu-lagu dari blog  Skychatz.Org .. Best pulak.. meh lah dengar sama-sama..

Eh! Aku lupa.. aku kan nak review follower ke 444..
Tahniah! kerana anda bertuah malam ni.. *aku je tak pernah dapat nombor yang cantik*



Blog ni tak de header.. aku mengukur tahap kemalasan aku tadi.. hurm.. tahap kemalasan aku berada di tahap tertinggi, jadi aku malas nak printscreen.. Sorry tau sakura! hehehe..

Blog sakura ni da lama.. kira otai gak la.. sebab wujud sejak 2010.. Template yang digunakan pun simple je..
Err..tak nak lah cerita panjang sangat.. Pergilah terjah dia.. Aku izinkan.. hahaha.. *poyo tahap maksimum*

P/s :  Hati tengah berbunga-bunga.. sebab ada orang tuju lagu untuk nazihan..
Nazihan tau! bukan kotak bulat.. 
terharu~~



13 KOMEN BERKOTAK BULAT:

abe long said...

kalo ceq unfollow pastu follow semula.. mesti jd folower yg ke 444 kn? hahahaha

Freaky said...

tahniah2 :)

Siti Nurhaliza Makin Cantik

Amira Chan said...

tahniah!

bungaitucantik said...

review jer~ pe kater ko wat header tok folower 444 tuh.. :)

kotak bulat said...

abe long: hahhaa..kejam la tu kan.. :P

Freaky :thanks.. :)

kotak bulat said...

bungaitucantik: err...kalau sakura nak.. seribu jari aku tadahkan.. hahahha

Amira Chan:thanks.. :)

SyahmiFikri said...

wah! nak gak la jadi follower camnie.. review 445 plak! hehhee

Ini Kisah Tia said...

sape suh malas ni . puk kang baru tau . haha ! tahniah ;)
teruskan berblog ..

Bila Ku Temu Bahagia

Bui Idzra Ryn said...

PEHH..TERLEPAS KENA REVIEW,KALAU TAU AKU TGGU NO 444..HEHEHE

kotak bulat said...

Ini Kisah Tia: eheheh.. nk printscreen pastu paste kt tmpat len, pastu upload..errrr..malas.. :P

kotak bulat said...

Bui Idzra Ryn: time akak follow, jauh lg la dri no ni.. hehehhe...
xmo unfollow tau :P

k a k L a m p said...

perghh besh kot ade org tuju laguu arghh jeles2

kotak bulat said...

k a k L a m p: hehhe.. sila jeles.. :P

Post a Comment