Perhatian kawan-kawan!

Assalamualaikum...


apa khabar korang  hari ni? sihat..? dah makan belum? *amik hati dulu*

Hari ni aku mengemas blog aku memandangkan blog aku semakin menggemuk walaupun tuan blognya ini semakin kurus.. lalalala~ *mata pandang kat atas*
Aku dah alihkan semua bloglist aku ke page lain iaitu bloglist yang ada kat tab menu kat atas.. Sebab apa aku alih? sebab blog aku semakin menggemuk..jadi lambat loading..Aku guna streamyx, aku masuk blog aku pun terasa lambat menunggu, apatah lagi korang yang guna broadband siput kan.. Jadi tujuan aku adalah untuk merajinkan memudahkan korang datang sini.  Ni dia page baru aku tu..


Bloglist mereka VIP sahaja yang aku belum alihkan sebab masih ragu-ragu samada perlu dialihkan atau tak..hehehe.. Sebab utama aku ragu-ragu ialah.. Turutan perjalanan aku merayap.. Pertama aku pergi ke blog-blog mereka di pengomen terbaik.. lepas tu baru pergi ke mereka VIP.. kemudian baru bloglist yang lain.. *apa motif bagitau? ntah*
Aku nak korang semua jadi kawan aku sebenarnya..tu yang aku bagitau ni.. jadi jangan marah ya..

P/s : lambat lagi tak blog aku loading?


23 KOMEN BERKOTAK BULAT:

lisa min said...

xloading pon..hehehe..

saya eqa ikram said...

xde kb..oke jew loading...ta lmbt pom..

EiZaRaZiErYa said...

xde loading pon kb~ lagi lju skg ni..ehehe.. wink3 >_<

Ridhwan Zayadi said...

simple and adorable..pantas seh blog ko..anyway TERBAIK

Ridhwan Zayadi said...

tebaik..simple and adorable

kotak bulat said...

@EiZaRaZiErYa lagi laju ek.. hehehe..

kotak bulat said...

@Ridhwan Zayadi mekasih..mekasih...

kotak bulat said...

@lisa min xde loading tu cmne? err...

miss.Addin said...

nice ! :)

EiZaRaZiErYa said...

a'ah lah kB~ spnts kilat je..ehehe...lg bnyk sebab lah nk singgah sini~ ehehe.

p/s : suke ilustrasi yg last 2..cumel~ ag satu tarian hilangkn stress yg kb perknlkn..ehehe.

wink3 >_<

Syuxer said...

okey je blog awk.:)..laju dan simple bak kata pujangga..sedap mata memandang sedap tangan nak mengomen..:)

Bro ahmad said...

sepantas kilat...macam tu nak ada 2 blog la ya?

kotak bulat said...

@Syuxer hahaha..mekasih...

kotak bulat said...

@Bro ahmad wat bloglist tu ke? lau page bloglist tu mmg ad 2blog

safwanmahzin said...

hehe baru singgah n ok jeee..=)

aremieroul said...

okey..^^

Roza Ami Nanomiya said...

kalau blog utama simple dan ringan memang sedap

kotak bulat said...

@Roza Ami Nanomiya sebb tu nak ringan kan blog ni.. :)

Mrs. Farhan said...

X smpt nak loading pon. Hehhehe. Terbaek la KB. =)

raihana said...

haha...sume cakap tak loading pown.=P

Khairil said...

ok saja...ada sikit perbezaannya...

safwanmahzin said...

=)

bungaitucantik said...

bgos2..

Post a Comment