Suka yang wangi-wangi saja~

Assalamualaikum..

Siapa suka orang yang badannya bau busuk? Err~ aku tak suka..
Semua orang suka yang wangi-wangi kan.. wangi macam aku.. *perasan gila*


Teringat aku kat cikgu aku dulu.. murid semua panggil dia Buketi.
Cuba teka Buketi tu apa? tak dapat teka? takpe, buketi tu singkatan bagi bau ketiak.
meja aku paling depan masa dalam kelas dulu, dia selalu berdiri depan aku masa mengajar.
Benda paling hebat terjadi masa dia mengajar ialah aku tak tidur masa kelas dia! sebab kuat sangat bau ketiak dia sampai hilang ngantuk aku. agaknya itu strategi dia bagi murid tak tidur masa mengajar kot.. Hebat!

Eh, balik pada niat asal aku..sebenarnya kawan aku ada buat bisnes.. dia mintak tolong aku promote kan..
dia jual perfume, macam-macam jenis ada! harga pun cantik.. Aku berani promote ni sebab aku dah pernah try..
ikutkan hati nak beli..tapi poket aku ni sentiasa kering je.. *asyik beli makanan je, memang la kering*

Kalau korang berminat.. Klik  sini..

Kalau dah berminat, beli aje..Mana lah tau kan, kalau korang beli banyak-banyak..nanti aku boleh dapat perfume free dari dia.. *muka berharap*


p/s: Sambungan semalam, operasi mengugut atok aku untuk belanja makan semalam telah berjaya! dapat makan free..wee~


kenapa ye..aku punya entri selalu lambat keluar kat dashboard..?

12 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Aisyah Aina said...

cikgu buketi! hahaha...

memang lambat la keluar kat dashboard...kadang2 dah 30 minit publish baru keluar :)

aRa ❤ aFiq™ said...

cme la.. ara pnye pown lmbt kua..

kotak bulat said...

@Aisyah Aina heheh.. hope cikgu tu tak tau blog ni. :P

kotak bulat said...

@aRa ❤ aFiq™ emm..tu la.. lmbt sgt kluarnya.

kokser kokdam said...

hahaha..

berani kamoo kate cekgu kamoo sebegitu..

mao d rotan?

kotak bulat said...

@kokser kokdam hahaha..dulu selalku kena rotan dgn dia.. xmo2!

EiZaRaZiErYa said...

memang terbaek lah stategi cikgu 2..ahahaha..

Sunah Mohammad said...

erkkk... kalo bau ketiak masam tu memang takleh tahan... tapi ok la tu..boleh fokus dalam kelas... hahaha~

MiZ Rayy said...

heheheee.. buketi... pnjam eik pekataan nie.. haha..

kotak bulat said...

@MiZ Rayy nak pinjam? silakan...heheh

bungaitucantik said...

cikgu buketi ker? bukan cikgu keti jer??

kotak bulat said...

buketi la.. jd pendek..tu yg cikgu keti.. ape la..

Post a Comment