SEGMEN : PENCERITAAN MELALUI GAMBAR

Segmen kali ni aku join sebab nak support kawan blogger aku ni.
Sebenarnya, aku tak de idea.. hahhaha
Kalau korang berminat, jom join!
hadiah menarik tau!

kalau berminat, klik header atas ni .

Cerita melalui gambar ye.. bacalah gambar-gambar ni.





  How people can stop the pollution.

tamat!

 P/s : korang paham tak apa yang aku nak sampaikan? hahahha
aduhai....macam aku sorang je yang pham ni..


7 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Mama AA's said...

mcm paham...

mule2 bumi hijau pastu pokok2 kene tebang, ha... mcm mana nak pulih semula? tanam la pokok hijau hehehe

betul x?

:). klu betul dtgla blog akak ngeh3

kotak bulat said...

Mama AA's: wahhhh... terharu~~
sb akk paham.. heheh :P

.m y z. said...

paham sangat2! ni kes pasal penebangan pokok. kalau still kekal, mesti cantik lagi bumi ni kan T__T

kotak bulat said...

.m y z.: yeah! tepat... hahaaha

Ly_Tulip said...

hampir paham... :)

Syah_Ridzeah said...

sgt di faham ne.. =)
apa2 pun tg dah join ;D

pyejal said...

sapa tak paham tu baling je dengan kasut. haha. meaningfull actually. great!

Post a Comment