#9 promote blog

Assalamualaikum...
Hari ni aku nak gerak balik ke rumah sewa.. tapi aku nak siapkan entri promote ni dlu.. supaya korang boleh singgah dan berkenalan...
ok, blog untuk hari ni...

1.
2

3.

4

5.

Ini dia senarai 5 blog yang seterusnya., aku terkejar-kejar buat entri ni.. jadi maaf bagi zalifa ye sebab tak print screen header tu... jemput singgah ke blog mereka ye.. bila ada masa terluang.. singgah la ye..

Terima kasih jugak pada 
1. iMBobo sebab buat entri tentang aku kat SINI
2. Fiizya sebab sebut pasal aku kat entri SINI
3. Bungaitucantik sebab buat entri SINI
ada yang aku tertinggal ke?

p/s : kena balik merlimau ni.. rindu korang.. 



15 KOMEN BERKOTAK BULAT:

sergeant keroro said...

ramai betul promote KB, hehe XD

cik yana said...

slow2 kb ~ trafik x jam :)
hehe .. gud2
nnti sy akan follow mereka juga ^_^

Acik said...

hati2 di jalanraya. jangan melencung ke jalan yg 'panas' pulak!

Abby Salvatore said...

Thank You KB...:)

Fiizya Aurora said...

^_______^ terima kasih byk2 kb...penghargaan kb sentiasa di hargai...entri kami ikhlas..xder udang disebalik mee..hehehe...just nk promote KB kpd blogger2 yg belum kenal kb yg best...

SoLy SoLicious said...

dtg terjah lagi ^______^

kotak bulat said...

sergeant keroro : kero je xpromote kb lg. :p

Abby Salvatore: welcome.. :)

cik yana : heheh..da selamat cmpai da

Fiizya Aurora : aaaa.a...malu ar.. :P kb xde la best sgt pun..

SoLy SoLicious: yeah! :D

rayne rawt rawt said...

bila giliran rawt rawt ? haha

Wanie said...

ade ape kat merlimau?

mlm ni wanie promote kb ye.tungguuuu :D

iMBobo said...

thanks kb! slalu terjah blog ug kb promote :)

Syuxer said...

nak gi terjah sekejap lagi..InsyaAllah..usaha KB neh pasti akan ada hasilnya..

cik pip said...

wah tahniah!! **bila nk dipromote..bebel dlm hati..haha

[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl8.glitter-graphics.net/pub/478/478698zjsjxuvj4p.gif[/img][/url]

Cik.Tedy said...

hehhe..mekash KB promote yanaa...=D

Mel Myera said...

err, bukan 10 ke?

Bui Junaidi said...

kb..rajin betul kb ni..selamat balik ke merlimau..kpg halaman ker?

Post a Comment