Segmen : Jom Kongsi Entri


Segmen ni mudah saja rasanya.. kena pilih entri terbaik atau entri yang banyak dibaca.
Aku pilih entri ni.



p/s : aku pelik.. waktu aku tak nak join segmen.. bukan main banyak orang buat segmen, tapi bila aku ada mood nak join, bukan main susah aku nak jumpa! hahaha.. ada musim la benda ni rupanya, macam durian kan.

24 KOMEN BERKOTAK BULAT:

harrazdani said...

segmen pun ada musim yer KB....

ArulchelseA said...

tu la pasal..segmen ni time2 pk cik tgh bz berbual je ada kan..ermmm nasib pk cik tk dpt join..... ingt nk join kul 12 td..tp pk kan nak brborak pk cik batalkn je niat nk join..

Ezad Skytech said...

segmen ni ada musim ke KB..hee

SYAF said...

agaknya kot kb... :)

aremieroul said...

tau x pew..he3..

cucu umie said...

biaselah..mungkin bulan nie amai yg busy kot..hehe

Acik said...

skang ni musim segmen dah kendur ... nanti ada balik kot! :)

Scya Lollita said...

betul2 , segmen ni bermusim -.-

Fad said...

ahahaha..tau xpe...

~iz~ said...

banyak weh..meh jenguk blog iz..macam2 segmen org ada..:)

Norhisham Nordin said...

join gak segmen yg sama...huhu..

Fyqa said...

tgah musim segmen la ni

;)

Bui Junaidi said...

bui pulak tgh takder mood sungguh nk join segmen..tgh susah hati..huhu..*_*

rayne rawt rawt said...

same laa .. time rawt rawt semangat nak join contest . susah pulak nak cariikk! haihh

nurAMALLINA said...

gudluck KB~ :)

diana said...

akak jarang2 join segmen..lagi2 kalau kena segmen yang like2 tu..
aih!!segmen je pun..
tak payah la nak suruh like itu ini...

Aisyah Aina said...

memang selalu macam tu kan :)

Fathiah Hamim said...

betul la. ada musim. sekejap banyak gila, sekejap takda langsung. =D

Nor Fadila Rosli said...

hehe..betul2..tapi dia tak ikut macm musim durian kan? kang lama pulak nak tunggu dia bermusim balik..hehe..follow u sambil jalan2..

sergeant keroro said...

hehe, macam musim sejuk ade tak?

Jiejah Gorjes said...

setuju gak...time tade mood berdozen2 segmen ngn GA kuar...time tgh ada mood nan ado huuu..sampai rasa nk buat iklan jer tolong la buat GA or segmen ngeee

Belog Sambal Belacan said...

gud luck ek KB:)

cik kiwi's said...

hahah. best. dakwah yang ada unsur kecindan. keep it up..:)

miss Fyqa said...

baguslah entry tu, mmg kita kena ikut sunnah nabi kan, tu lebih baik , cuma kadang kala sbg manusia biasa kita mudah alpa :)

Post a Comment