Jom Blogwalking sampai pitam

INI ENTRI MELEKAT, YANG BARU ADA DI BAWAH

Assalamualaikum..
Selamat tengah hari.. maaflah sebab lambat keluarkan senarai, aku kena siapkan kerja-kerja lain dulu.. tak best lah nak layan blog kalau kerja lain tak siap kan..hehehe...
Bagi yang tak tau, senarai ini di ambil dari mereka yang join segmen SINI
Entri ni aku akan lekatkan sampai ari isnin macam yang aku janjikan.. korang blogwalkinglah sampai pitam ye..hehehe..

1. aimieamalinaazman.blogspot.com                   17 imbobome.blogspot.com
2. inassyuhaidah-mystory.blogspot.com             18 sitizarizza.blogspot.com
3. swetiepinky69.blogspot.com                       
4. ninieazriena91.blogspot.com                         19 ainonsurvivor.blogspot.com
gulahatiqyla.blogspot.com                               20 watieawang.blogspot.com
cikpenyek.blogspot.com                                  21  namasayasiti-missct.blogspot
bloqkami.blogspot.com                                    22  peachippo.blogspot.com
sitiaishahceritera.blogspot.com                       23  faridahnazuahthesinge
cikdayaconan.blogspot.com                            24  ciksufarida.blogspot.com
10 budakbajukurung.blogspot.com                    25   matapanda.blogspot.com
11 nurinassyahira.blogspot.com                        26 syuxermelankolia.blogspot.com
12 bicaraohsicinta.blogspot.com                        27 bicarahatidia.blogspot.com
13 skytechxtreme.blogspot.com                         28 cerytara.blogspot.com
14 sayasibudakopto.blogspot.com                     29 firdanilovestory.blogspot.com
15 ftndiana.blogspot.com                                   30 harrazdani.blogspot.com
16 theblackred.blogspot.com


banyak kebaikan bila kita blogwalking ni, sebenarnya blogwalking ni merupakan salah satu cara kita untuk mempromosi blog kita kepada mereka yang masih belum kenal pun blog kita.. jadi korang blogwalking dan promosikan blog korang ye..

p/s : ramai cerita tentang kehijauan blog aku rupanya..heheheh..

27 KOMEN BERKOTAK BULAT:

ïêmå å¢klê§ said...

bw la sampai lebam jari..
huhu

ainondreamergirl♥ said...

kb tgh mamai ek ? dari num 15 terus num 17. haha :DD

kotak bulat said...

ïêmå å¢klê§: lebam mata jd cam pnda lg comel..hehhe

kotak bulat said...

ainondreamergirl♥: hehehe... bru perasan...alaaa..mls nk tukar lak..buat2 tak nmpak je la ye.. :P

Cik Baju Kurung said...

eh , no 14 and 20 sama lah ;)

Fathiah Hamim said...

haha haah la 16 ilanggg. =D pe pun, thank you kb! rehat2 la pulak yea

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

huhu ..jom2 ...slmt BW ...

excellence!

Wanie said...

bersiap sedia blogwalking sampai lebam..tapi lepas lunch kang la..:)

kotak bulat said...

@Cik Baju Kurung hehhe.tak perasan lak td..da ubah..mekasih sb perasan :)

kotak bulat said...

@Fathiah Hamim da betulkan da..hehee

s u a r a h e a R t y said...

semalam x sempat join. . .but still nak p jejalan gak kat blog yg join. . .aktiviti sihat hari ahad :)

Belog Sambal Belacan said...

seperti KB blognyer dah mmg terkenal...nice hijau ni...

cik aisha said...

list BW ni...:) jom2...

nurAMALLINA said...

hijau itu mendamaikan :)

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

muahahha baru habis BW semua ! yesss ^^

rayne rawt rawt said...

wah wahhhh !! rugi nye tak perasan ade buat segmeenn . adehhhh .. takpe pasni kene alert lah

cerita zaman budak2
http://inibelogterabor.blogspot.com/2011/07/bahaya-tulis-nama-orang-dengan-pen.html

ArulchelseA said...

wow dah tukar mcm2 ek..kih kih kih.. tk smpat nk join la..:(

Bro ahmad said...

baru balik..d, nk kuar jap jom bw huhuu

harrazdani said...

terjah yang last skali tu..hahah,

cik pip said...

xsempat nak join..xpa nak terjah gak.hehe :P

aten qylah said...

aten dah bw :).hee.seronokkkk !lain kali nak join segmen kb lagikkk.yeyehhh

ainaa said...

ishh, apesal tatawu pun ade segmen nieh. nie mesti sebab ade kat kpg haritu. huwaaa T.T

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaaa . oyeahhh .. kalau terjah semua ni , boleh dapat 30 trafik wooo
:)

Norhisham Nordin said...

jom terjah..!!!!

iMBobo said...

baru nak buka langkah :)

Syuxer said...

ok syuk akan blogwalking kemudian nanti..insyaAllah..:)

Green Apple said...

cik KB mesti letih buat segmen ni kan... terima kasih sebab melayan kami ye....

Post a Comment