#3 promote blog

Assalamualaikum...
nampaknya kali ketiga aku promote blog.. dan harapnya blog yang aku promote ni dapat menambah sedikit trafik dan follower.. kali ni aku nak promote group yang aku ketegorikan sebagai wajib disinggah hari-hari..

1.
empunya blog ni ialah syuxer.. dia banyak menyokong blog aku ni sejak dari awal aku mula ada blog. gaya penulisannya memang ada gaya tersendiri jadi orang takkan bosan nak baca entri sampai habis walaupun ada entri yang panjang. Aku rasa kalau korang lepaskan peluang berkawan dengan syuxer ni, maka korang memang rugi lah! sebab dia ni dahagakan darah persahabatan tau.. mana tau, dia akan jadi pembaca tegar korang jugak.. terjah dia ye!

2.
Tuan blog ni aku panggil sebagai HD je, Budak comel kat header tu bukan dia tau, tu anak dia.. HD juga banyak menyokong aku sejak aku mula blogging dan menjadi salah sorang pengomen terbaik blog aku ni.. dari mula-mula blogging lagi aku dah tertarik dengan isi-isi dalam blog ni.Bagi aku, korang patut berkawan dengan dia, (berkawan tau, bukan sekadar follow lepas tu lari) sebab komen-komen yang HD selalu ditinggalkan selalunya bernas dan aku rasa dia boleh jadi pembaca tegar korang.. Nak tak berkawan dengan dia jugak? klik header tu ye.. psst..semalam abg ben follow blog ni tau..


3.

Empunya sawah bendang tu namanya khairil.. Masih baru je aku kenal tapi terasa macam dah 10 tahun kenal..hahaha.. banyak info-info best yang ada dalam blog ni, memang best! Aku rasa setiap entri dia buat, aku mesti terus pergi baca.. Dia jugak pembaca tegar tau, maka rugilah korang jika lepaskan peluang untuk berkawan dengan en. khairil ni.. Oleh itu, klik header tu ye.. *skema ayat aku ni*

4.
Nama pemilik blog ni Arul.. dia selalu kongsi info-info semasa yang menarik untuk dibaca.. dia memang peramah dan aku rasa senang untuk korang berkawan dengan dia. Kenapa kena kenal dia? sebab bagi aku, korang akan dapat seorang pembaca dan pengomen tegar kalau korang berkawan dengan dia. kalau korang kawan rapat dengan dia, kemungkinan besar korang boleh join geng cuak dia..taknak ke? Tak rugi kan?

5.
Ini blog Bui.. hehehe.. aku baru kenal tapi serius aku selesa berkawan dengan kak bui ni.. kak bui kata dia nak susun topik entrinya mengikut jadual, yang penting hari isnin dan jumaat adalah hari untuk dia promote blog! err..korang taknak ke? hehehe... entri pun menarik, sebab ada tip-tips dan info yang aku rasa boleh dijadikan panduan untuk kehidupan harian.. Klik header tu kalau taknak rugi...hahhaha


Itu dia 5 blog yang aku promotekan hari ni dan bagi aku mereka kawan yang best dalam blog ni.. Aku ni tak tamak, jadi aku kongsi dengan korang kawan aku ni..hahaha...Korang taknak kawan jugak dengan dorang ni? Percayalah cakap aku, dorang ni tak sombong ok..

sekian...

p/s : sape lah yang nak promote aku lak kan? hahahaha...

30 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Freaky said...

meh freaky prmote blog KB dalam segmeen seminggu 100 follower kembali :D

sesuka haty said...

kak bui tuh besh la spoting je..fara pon ske dye..blog dye pon kemas je senang je nk carik ape2 hehehe..

Bui Idzra Ryn said...

wah2..kembang kuncup sekejap kena promote ni..senyum pun dh sampai ke telinga..hihihi..^_^..tengkiuuu KB..sayang KB tawww

ibnubaba_04 said...

same la..aku pon x de org promote blog aku..haha

SoLy SoLicious said...

best2.... ^^

Ziarah dr team pelangi siang ^^

kotak bulat said...

@Freaky hehehe..insyaallah..nti kb join..

@ sesuka haty hehehe...kb pun suka gak

@ Bui Idzra Ryn welcome~ hehehe...

ibnubaba_04 : hehehe... :P

SoLy SoLicious :thanks singggah

diana said...

blg arul tu baru seminggu akak follow..;0

harrazdani said...

terima kasih KB...pihak kami amat mengalu-alukan promosi yang di buat oleh pihak KB....segala jasa baik dan usaha yang KB buat amat kami hargai....semoga kita akan terus bekerjasama dan berkongsi idea.

huhuhu...ayat aritu blm habis lagi...huhu btw thanks KB..have a nice day.

Syuxer said...

tq KB..:)..perghh 4 geng vs 1 girl..ni dah cam kes buli neh hahaah..

terjah blog bui..:)..

kotak bulat said...

@harrazdani hehehe...welcome HD.. :) gempak tak? :P

kotak bulat said...

@Syuxer hehehe...saje nak kak bui kne buli.. :P

sergeant keroro said...

hehe, nak terjah!!

tapi kena gi solat jumaaat dulu :P

Khairil said...

macam dejavu pula, sekali promote 4 blog kami yang satu geng ni...hahaha...terima kasih KB...

blog kak bui pun sempoi juga...pernah ziarah dia sebelum ni...:)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

sudah kenal no 2,4 dan pagi td ke 5.. =)

アヌム ちゃん said...

terjah2.heeee

suha said...

pssst ade yg single lg x?(^_^)

izzati jerr said...

terjah sni lagi... rjen nyer KB nih.. nice bloggie~~

Fad said...

xsmpt lg nak terjah blog2 yg kb promote..nk tlg promote kat blog sy pun xsmpt lg..huhu..pape pun kb best

Hasnita Hassan said...

kak bui.pamous amous pas ni muahaha (x

Anyyss Shuhaimi said...

ari tu nak join tapi tak sempat..huhu

kotak bulat said...

Anyyss Shuhaimi: xpe..terjh je mereka ni.. :)

Acik said...

promote n terjah... working together works!

EiZaRaZiErYa said...

dalm banyak2 yg d'pr0mote arynie~ kak bui je yang zie blom kenal~ memang berbaloi2..terjah die~ sepnts kilat dy terjah blek~ son0k lepak blog die~ ngee =D wink3 >_<

ArulchelseA said...

ini geng cuak ni..tq mk cik... nnt pk cik blanje burger McD ye... kih kih kih kih..

aRa ❤ aFiq™ said...

na mnerjah blog2 ni.. ^^

Qaseh Qhaleef said...

terjah jangan tak terjah ...
=)

Amiirah Cassan said...

KB dah femes , otomatik terpromote dah ^___^ hihi

syaz@rozelt said...

dh review semua..yg semalam punya x sempat nk review lg..good job kb~

Wanie said...

hehe..3 blogger tu memang hari2 wanie terjah :)

zarulfarhana said...

jom nk p terjah...

Post a Comment