#10 promote blog

Assalamualaikum..
Selamat berhujung minggu.. hari ni aku nak terus mempromosikan 5 blog untuk hari ni..
(5 blog sehari, bila nak habis?)
Takpe.. biar lambat asal selamat... hahaha..
Jemput singgah ke blog dorang ni... dapat tambah kawan kan..


1.

2

3

4.

5


Perasan tak apa yang dah takde kat blog aku? haa..yang iklan percuma tu.. sebelum ni aku pasang sebab nak cuba benda tu, tapi benda tu agak berat jugaklah.. aku nak diet kan blog aku.. kesian panda kat shoutbox aku kena buang.. 

27 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

ada berapa blog yg nak dipromote lagi KB..?

blo berat ke KB..??
buka OK je blog KB sebelum ni.. heee..

harrazdani said...

usha tgk blog yg cik KB promote...apple ijau mcm dah lama menyepi..last entry 28 jun...huhu

selendang merah said...

wah banyaknya promosi blog...:)

a'ah hari 2 berat sikit sekarang dh ringan balik..^_^

Miscellaneous Smiles said...

nak pi usha jap

Wanie said...

yuhuuu..
dah buang ek..hehe
lame2 dah bosan lak kan..:D

josrevalution said...

tahniah buat diorang..nak terjah gak lah..hehe..bagus KB ada diet sikit..blog nie..huhuh..CARA MERAPIKAN TEKS PADA POST

kotak bulat said...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri kalau guna broadband.terasa lambat loadingnya..

kotak bulat said...

@Wanie heheh..tu la.. dlu nak try je..tp blog jadi berat..tu yg kne buang ni

kotak bulat said...

@josrevalution tu la..berat sgt sebelum ni.. nti xde yg nak dtg plak kalau berat sgt..

Acik said...

hahaa baru berkesempatan on9 ari ni ...

faridah nazurah said...

terima kasih ye KB. hee :)

Cik.Tedy said...

wah2...sume blog mantap2 nie...;)

rayne rawt rawt said...

tekejut tengok takde dah panda . zzzz

Acik said...

kb pengomen first kat blog acik ari ni. pilih ler banner jenis 1, 2 or 3 yg kb suka, acik nak terai buat ni! :)

diana said...

blog kb ni ok je.tak berat pun...

ubi said...

blog aku xde banner..

Nurnajwa said...

Hahaha, kesian si panda :]

iMBobo said...

selamat berhujung minggu kb! :)

Aisyah Aina said...

tapi sebelum ni blog KB ok je...tak berat pon :)

Bui Junaidi said...

panda memang lah berat..hehehe..nnt bui skodeng blog2 ni yer..*_*

NasZ said...

Bagusnya promote blog.. Tahniah2.. Berjaya dietkan blog..

MOHD NASER.com

SYAF said...

respect ngan cara KB nie..... :)

Siti Safiyyah said...

terjah diaorang kejap lagi..!! ^___^

cik tikah said...

nice! nice!

abglan said...

Terma kasih ye KB... :) terasa dhargai lak..

Eza Boom Boom :) said...

terima kasih kb,senaraikan blog eza yang kelima tuh :)..hehe..

Green Apple said...

KB : Thanx sudi promote kami... tak mengapa... biar lambat asal dapat terjah semua dan salam kenal buat semua rakan2...


harrazdani : ye ke... cuba semak balik... hehe...

Post a Comment