Blog yang bertuah!

Assalamualaikum..
Ingat tak aku ada buat segmen promote blog haritu dan aku janjikan akan promote satu blog yang aku rasakan macam jujur dan ikhlas.. bukan aku nak kata yang lain tak ihklas.. tapi aku pilih satu yang aku rasakan berlainan.. boleh kan?

Ini dia blog yang ikhlas, jujur dan comel! Tadaaa!
eh.. macam kenal header ni.. hahaha.. ni blog aku la..  janganlah marah, gurau-gurau je..



ok, serius! ni dia blog yang bertuah aku pilih dari segmen hari tu..
Kenapa aku pilih blog ni? sebab ini... kesungguhan dia..
Dia masukkan blog yang satu kumpulan dengannya dalam bloglist.. hehehe..siapa yang satu kumpulan dengan dia, pergi belanja dia burger..aku pun nak burger gak..

P/s : burger...burger...

26 KOMEN BERKOTAK BULAT:

muhamad hanif said...

wahahahaha,

untung KB dpt masuk Bloglist..


;)

Cik Ceria said...

errrr....belog sy?malu2..hehe

thnx sgt KB ^_^

msredcheesecake said...

cik kb,
sempat lak buat lawak ptg ahad ni...hheee...babab kang.

segmen tu tada hadiah...kiss kat pipi je bule? nanti kalau ade rejki buat kontest mssred bagi hadiah....hheee

jemputla join kalu sudi...hhee

misz myza said...

yeahhhhh.. hidup kump 7.... tahniah2!!! :p

ainaa said...

wahh. dasyat.papepon, tahniahhh !

myhatiku said...

congrates :)
bagus la siap buat bloglist :)

iMBobo said...

baru je singgah blog die tadi..hehe memang bertuah tuan punya blog :)

SoLy SoLicious said...

waa...soli nk jugak burger,...teheeee

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

nmpk sgt blog sy tak ikhlas. hehe ;)

adeque said...

perghh!! macam sedap je burger tuuu....
ahahaha... :D

kotak bulat said...

@muhamad hanif kb takde lam bloglist tu..kumpulan 7 je yg ada..hehe..

Cik Ceria:same2..

msredcheesecake: insyallah nanti kb join ye.. :)

misz myza : heheheh..

myhatiku: tu sb kb pilih.. :)

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ : eh..sume ikhlas..kb tau tu.. pilih yg berlainan je.. :)

...Minah BluR... said...

hhehe memang die layak di promot. terjah!!!

Fad said...

ohohoh...dia mmg ceria la..hehe

Scya Lollita said...

ala nk jugak kihkih

fa said...

burger sedapnyaaa.. :D

Wanie said...

bagusnye..memang layak..
jom terjah ! tapi xde burger nak bagi..hehe

Ezad Skytech said...

burger...alangkah bestnya kalau ada kat depan mata skrg ni...hahaa~

Cik Ceria said...

dah masukkan belog KB sekali ^_^

Khairil said...

saya pun nak burger juga....please..please...please...

syashafie said...

sweetnya. siap masukkan satu kump lg ! :)

cik pip said...

tahniah!!

alif haris said...

hohoho .. memang bersungguh2 betul die :)..
nice ^^

MATA HITAM said...

tahniah........

bungaitucantik said...

tanjat gurl2..kater nak diet xleh mkn burger..

sergeant keroro said...

tak habis habis dengan burger!! hehe XD

iPai said...

saya tak cukup bertuah lagi ni .. heheh

Post a Comment