#6 promote blog

Assalamualaikum..
Selamat pagi... hari ni seperti biasa aku akan kongsi blog yang menarik untuk diterjah.. korang boleh lah blogwalking ke blog yang aku senaraikan hari ni ye..

1.

2

3.


4

5
Haa..tu dia 5 blog yang dipilih hari ni.. jadi aku tahu korang kan rajin, jomlah terjah dorang ni ye.. tak susah pun kan..hehee..
sama-samalah kita support sesama blogger ye..

P/s: skema sungguh ayat aku hari ni..

27 KOMEN BERKOTAK BULAT:

ninie_azriena said...

tanks kotak bulat promote blog ninie :)
suka2..

Fuhrer said...

Oh..sy nak BW sekarang..

Salam perkenalan..saya baru singgah sini..

kotak bulat said...

@ninie_azriena welcome.. :)


Fuhrer : salam perkenalan jugak.. :)

EiZaRaZiErYa said...

dah terjah semua~ tapi blog k'4 tu xde link lah dear?? lupe kot?

Acik said...

nape link acik tu tak jalan? huhuhuuu!

Acik said...

oh lupa lak. ni link acik
http://pimpintangan.blogspot.com/

sergeant keroro said...

hehe, terjah? XD

kotak bulat said...

Acik: acik..sori la tau..hehe..tp cpt2 kb da msukkan link..

syiela said...

jom kita terjah :)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ngh rajin sgt nie =)

cucu umie said...

terjah ramai-ramai jom..aishhh cept2..

Bui Idzra Ryn said...

baik KB,bui terjah sekarang jugak..^_^

Diary oF Mine said...

jom terjah.. :))

Gadis Kecil said...

thank kB . akhirnya keluar jugak di sini .... =)


keep in touch ya

zarulfarhana said...

jom terjah....

kotak bulat said...

@Gadis Kecil ye.. keep in touch.. :)

harrazdani said...

nanti petang sikit HD terjah semua..;)

Khairil said...

terjah ke sana..sana..sana..sana..

cik pip said...

baru nk terjh..line internet slow..sob5..ngis 5jam..

http://sepitsini.blogspot.com/2011/07/tips-utk-di-follow.html

Mama AA's said...

blog akak xde ke? aritu anak2 tgk panda kamu mereka mahu di blog CS ada panda, skang dah ade hehehehe

Amiirah-Cassan said...

cool ! hehe terjah !

ary anwari said...

terjah jom ..:)

alif haris said...

jom2 terjah ^^

sj said...

thanz sbb promote kb ... heheheh tq tq tq tq tq tq

encikAPPLE said...

da tengok sumee !

Подтверждаю said...

as salam..
adei..link atas pun pakcik belum habiskan berjalan2. hehe

=)

terima kasih ;)


Formula Khas Mendapatkan Idea Untuk Entri


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

syaz@rozelt said...

done review yg nie jugak..hehe

Post a Comment