Jenis-jenis entri yang selalu dikomen

Assalamualaikum...
malam ni aku tergerak hati untuk buat entri tentang jenis-jenis entri yang selalu dikomen atau yang banyak menerima komen..

1. padat dan ringkas
orang akan baca entri ni sampai habis sebab pendek tapi ada isi.. bila dah habis baca, maka ringanlah tangan si pembaca untuk komen kan.

2. Tips
Entri berkaitan tips bloging memang akan menerima banyak komen.. contoh yang biasa dikomen..
" terima kasih kongsi tips ni"
senang je nak komen, tu yang banyak komen.. hahaha...

3. Entri jatuhkan orang
entri ni sangat-sangat tak digalakkan oleh  badan kebajikan kotak bulat sedunia sebab boleh menyebabkan kekecohan..  entri pasal kutuk blogger lain akan banyak komen sebab mesti ada punya pembangkang dan yang panas hati.

4. Entri segmen.
Kenapa banyak komen? memanglah banyak..da kau buat segmen, orang join pastu tinggalkan link kat entri segmen tu.. banyak lah jadinya..

5. Entri yang lucah
Ini aku rasa pageview entri ni akan jadi paling tinggi... tapi komen? banyak jugaklah.. sebab ramai orang akan komen..
" tak payahlah tunjuk gambar lucah ni"
korang jangan pulak buat entri pasal ni tau.. tanggungjawab korang dalam blog ni tak habis kat dunia saja.. *banyak kali dah aku ulang ni*


Itu dia 5 contoh entri yang biasanya dapat banyak komen...kalau nak kejar komen, try lah buat entri macam yang kat atas tu, kalau takde jugak yang komen.. jangan cari aku.. hahahha..
 korang nak tahu tak jenis-jenis entri yang sedikit komennya? esok aku bagitau ye...

p/s : tolong komen kat sini jugak.. tarikh tutup kul 12 malam ni.. tak sayang kat aku ke?

39 KOMEN BERKOTAK BULAT:

ary anwari said...

hehe..ary akan usaha lebih ag wat entry yang disukai ramai :)

sergeant keroro said...

KB buat entri ape pon ramai jek komen, hehe XD

p/s : ngantok

saiazuan said...

haha btl2 memang entry2 hot~

"mak kita kata kan, kita ada penyakit automatik"
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/movie-review-sekali-lagi.html

Azreen Shafila Abdullah said...

waaahhh kb.siap selidik lg..mmg btol pom ape y kb gtaw tu.. sy sokong kb!
happy blogging dear =)

Bui Idzra Ryn said...

bui nak try buat entry no 5 tu..sila jgn percaya *_*

Azreen Shafila Abdullah said...

waaahhh kb.siap selidik lg..mmg btol pom ape y kb gtaw tu.. sy sokong kb!
happy blogging dear =)

nurfatiha blacky said...

haha.okey komen. kira syg la ni. wakakaka :))

sj said...

thanz 4 the tips .. KB aku nak tnye cm ne nak wt bnda y gesel2 kepala kt dinding tu ala yang slalu kome pkai tu kt dalam entry ... heheheh

kokser kokdam said...

entry saye ok x? eheh

Freaky said...

haha menarik.. emm rasa nak buat semua entri diatas la :D

Fad said...

haha..btl3..tu yg selalu cf tulis...hehe..sume kelima2 diatas btl..kalo entry pnjg sgt org maleh nak bc kan..lagi2 kalo font dia sama2 je..

aRa ❤ aFiq™ said...

KB ada entry yg no 5 ta?? haha

iLa VaNiLLa said...

kenapa KB comey sgt cm panda tuh?? entri yg comey pown selalu dikomen taw.. ^^

She's Gee said...

masih belaja nak hasilkan entri yg ringkas tapi padat.. susah tul la... ^^

syaz@rozelt said...

yg paling setujuu..entry join segmen tuh..bnyk gla komen sampai x terjawap..hihi

tia @ Ini Kisah Tia said...

kahkahkahhh . nak buat entri tettt lah lepas ni . n make sure KB mesti komen ye . hahaa :)

Aisyah Aina said...

entri lucah memang ramai je yang nak komen :D

My Name is Mar said...

Ha-ha-ha:D
Yang last tu tak boleyh blah~~
Ha-ha-ha:D

Kadang-kadang ada certain blogger tergila-gila nak komen..
Tapi diorang tulisss...
Saya nak pergi dating ni..
Tatau dan tak berminat nak komen entri macam tu...

Hahaha:D

Jom join!
CONTEST Jangan Lupa Lirik

muhamad hanif said...

dimanakah tahap entri aku ?



AAHAHAHAHAHAH

rayne rawt rawt said...

yang nombor 3 tu ramai lagi yang tak sedar kot . hahah . yang nombor 5 tu panas . mahu kan nikmat dunia sahaja

...Minah BluR... said...

entri jatuhkan org tu yg kene elak....huhu...tak suke!

...Minah BluR... said...

entri jatuhkan org tu yg kene elak....huhu...tak suke!

Asha said...

selama berblogging nih. yup entry yg 5 ats tu kebanyakannya banyak gak r komennye. satu lagi...kb bt jelah entry yg asha bt hari nih, myb kb nye lebih menarik. =)

bibi bibo said...

entry sy ringkas tp x padat la . hmmm

Amiirah-Cassan said...

ha'ah , btol ckp kero , kb buat entry apa je , orang btubi2 komen , hihi

[sutera kasih] said...

susah betul nk buat entri mcm yg no satu tu cz kdg2 syok menaip smpai xsedar panjang sungguh hehe

Cik.Tedy said...

sy suka join segmen...hehhee...:)

Wanie said...

haha..entry ni dlm kategori ape ye?
tips kan?

"terima kasih kongsi tips ni" :P

myhatiku said...

entri lucah?haip,xmo2..aha:D

Anyyss Shuhaimi said...

tak penah wat entri sedemikian..entri merapu adalah..:)

iMBobo said...

ketepii...ketepii...ketepii...imbobo nak komen jugak! hehe
EHEM...ye! sgt setuju dgn pendapat KB!

Sharienz Sz said...

saya suka entry yg ringkas tp kdg2 terpanjang pula..hehe:)

thank utk tips di atas tu..

rajin buat research eh..hehe

MARIA LIZA said...

betul tu simple, sempoi & berisi tapi kekadang tu melalut gaks...but now try to be shorter...yang pasti ayat mesti selamba...

diana said...

akak suka baca tips blog..
dan tutorial..
maklum la..
baru belajar berblog..kan..
kena la belajar banyak tutorial..
hehhe

zarulfarhana said...

gud info...:) thanks...

alif haris said...

entri mcm KB punye ni pn ramai orag bace :) hehe

bungaitucantik said...

nasib baik bukan akta kotak bulat!

Green Apple said...

ringkas dan senang difahami... baru boleh komen

Kalau panjang menjela, ya ampun.. tinggal terus lah hehe

Shuk_ArChie said...

~wuuuut... datang komen sini lah! hehehe

Post a Comment