1001 follower

Assalamualaikum...
Ini entri personal, kalau tak suka..baca lah jugak..lalala~
Mood aku masa menulis entri ini ialah dengan perasaan ingin melompat-lompat kegembiraan *dah lompat pun*
Aku nak kongsi satu rahsia terbesar blog ni... Aku sebenarnya ada impian masa mula buat blog dulu.. impian aku ialah nak 1000 follower dalam masa dua bulan.. tapi aku tak pernah bagitau siapa-siapa pun..ish! malulah kalau tak tercapaikan.. akhirnya tercapai jugak walaupun terlambat sebab blog ni da berumur 2bulan 3 hari.. 
Kenapa aku happy? sebab follower aku dah jadi empat angka.. empat angka kan lagi cantik dari tiga kan.. kalau 5 lagi cantik..hahaha..
Terima kasih sebab sudi follow blog aku dan lagi sangat-sangat terima kasih sebab jadi pembaca blog aku ni.. *jadi pembaca,lagi aku sayang~ *
Untuk entri ni, adalah khas untuk aku melayan perasaan aku dan untuk dijadikan kenangan..
Jom kita tengok perjalanan blog ini untuk sampai ke yang 1000 ni..
2 may    - 1
29 may  - 300
4  june   - 444
13 june  - 600
28 june - 800
30 june - 861
2 july     - 955
5 july     - 1001

huh, penat ni aku nak cari-cari balik entri-entri aku yang sebut pasal follower ni.. (nampak sangat aku suka sebut follower)

rasa macam nak menangis keterharuan.. *ada ke perkataan ni?*

"main dengan pasir, terima kasih"
*pantun yang langsung tak kena*

49 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Raji and Yeen said...

woahhh congrts2 ^^

Azreen Shafila Abdullah said...

tahniah KB.. bila la blog sy nak jadi camtu jgk..hik3

syiela said...

Congrats tercapai akhirnya.. mesti terharu sgt2 ni :)

nurAMALLINA said...

Tahniah KB!!

Munna said...

wah tahniah! dah 1000! hebak2....share la rahsia...hehehe

Anyyss Shuhaimi said...

kalau jadi 2011,mesti lagi cantik an? :)

EYFAalias said...

wow. congrats! eyfa bila lah pulak kan? ehhee

Freaky said...

hebatnya KB. dalam masa yang singkat dapat 1000.. tahniahhh

sergeant keroro said...

pergh!!! otai habis! 2 bulan 1000.

p/s : kero setahun baru sampai seribu T.T

ary anwari said...

tahniah KB...tercapai gak impian... :)

Syuxer said...

wahh tahniah..:)..bukan senang nak dapat 1000 follower tuh heheh

cucu umie said...

mantap2..hehe usaha berblogwalkingkan..

ninie_azriena said...

tahniah kb..
dah mkn glamor sekarang tau :)

kotak bulat said...

@Raji and Yeen mekasih2.. :)

Azreen Shafila Abdullah: tak lame lg msti blh mcm ni jgak..hehe

syiela: haah..terharu sgt2

nurAMALLINA: hehe..mekasih..

Anyyss Shuhaimi : lambat lg tu nk tgu 2011.. silap2 thun dpn..hehe

Acik said...

waihh .. hebat! jeles sih!

ain revival said...

waahhtahniah~dah berbulan2 tapi follower x ramai pun..hehe

kotak bulat said...

Freaky : freaky lg hebat..xpat nk lawan..hehe

sergeant keroro : kero lg otai..femes lak tu.. jeles ni


ary anwari : mekasih..byk lagi impian tak tercpai ni

Syuxer: hehehe..mekasih..

cucu umie: betul3.. :)

ninie_azriena: glamor tu xcmpai lg la..jauh lg tu

encikAPPLE said...

woww..hebat sangat nieh.dahsyat.papepon, tahniahhhh KB ! TP,pantun tu memang sgt tak kena -.-

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

tahniah KB..

usahamu berjaya!!

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

congrats KB... heee ~

josrevalution said...

wowww..kotak bulat tercpai juga..hehe..tahnia..aku dah 6 bln berblogger baru seribu lbh..hehe,,,kotak bulat aku dah bloglistkan blog kb d my blog kalo sudi bloglist lah juga yer..tq..BE-nuffnang bertambah lagi

Cik Baju Kurung said...

congrates ! :)
memang pantas pun .*berbahasa indon jap . -.-"

K.Zhariff said...

@josrevalution

Congrads. :)

kotak bulat said...

@encikAPPLE da agak da pntun tu mmg xkena.. :P

nuyui a.k.a miss NUSHA : mekasih nuyui

Izzat Nazmi Saiful Bahri: thanks.. :)

josrevalution;msuk bloglist? ok.. :)

Khairil said...

Tahniah KB..pinjam 200 follower KB boleh tak?..nanti bayar balik le ..hahaha

ArulchelseA said...

nmpak sngat mk cik kaki bw dari ptg sampai pg..kih kih kih kih..ok cik ckp tahniah..tp klau pg2 tu jgn la bw sgt ye..lama lak pk cik tunggu nnt..kih kih kih

*mk cik seari brapa blog lawat..kih kih kih

aRa ❤ aFiq™ said...

yeah.. thniah cik KB yg cun.. agak2 ara followers cik KB yg ke brape?? =P

Aisyah Aina said...

tahniah KB...cepatnya dah 1000 kan :D

harrazdani said...

tahniah KB.....kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi...dah ramai follower ni....harap jgn lupakan kami plak yer...betul tak arullll...;)

kotak bulat said...

@Khairil boleh..amik la..tp nnti byr balik 400 folower tau,, :P

@ ArulchelseA Baik..mkcik kurgkan BW bile pg2 ye.. :)
er..sehari wajib pegi yang ad kt mereka vip tu.. :P

@ aRa ❤ aFiq™ hahah..tak ingt la.. :P

kotak bulat said...

@harrazdani hahah..insyallah.. geng cuak mmg payah nk lupe..sb mmg best! :)

kotak bulat said...
This comment has been removed by the author.
josrevalution said...

aku letak blog KB d blog ini BE-nuffnang-bertambah-lagi

Ain_ Suke Senyum said...

Congrates . ain follow kmoo .
ain nak mintk tlg cument entry ni taw .

http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

faridah nazurah said...

tahniah ye KB, harap2 KB dapat follower 5angka lak nanti. amin...

myhatiku said...

congrates!myhatiku rase setiap kali dtg blog KB mesti comment congrates!aha..congrates 1000x lah :D

syaz@rozelt said...

wahh..hebat nye kb..taniah2..follower mengalir mcm air..lajuuu..hihi

azrijohan said...

wahhhh...congrats2

2bulan dah seribu?

kalau setahun...?fuhhhh



jom lawat blog smile:) pulak ye





p/s:blog ni lawa la..mcm mane buat ek?

muhamad hanif said...

wahwahwah...

tahniah ok ;)

ashafanie said...

Tahniah KB.. 2bulan dah 4 angka..wow....

EiZaRaZiErYa said...

ahahha...tipu~~ kB pernah bgtw zie~ ngee =D tahniah dah dapt capai impian tu~ kan zie kate..xmustahil punye~ wink3 >_<

Hafeesz Amran said...

well done girl..
my blog is about 2 years pon still cannot reach 4 angka..huhu

cik myrha said...

wahhhhhhh :)
tahniah awak :)

Bui Idzra Ryn said...

tahniah KB..blog KB memang power..yahoooo..tumpang gembira..hik2..belanjer2..^_^

iPai said...

2 bulan je .. banyak ye ... eh salah cepatnya ..

Wanie said...

congrates KB!!:)
laju je dah 1000..

wanie tak pernah catit pun tarikh bape org follower..
all thumbs up for U..^_^

.m y z. said...

wahhh dahsyat lah! dua bulan boleh kumpul 1000 followers? ziema dah dekat 8 bulan blogging 1000 pun tak sampai lagi T__T tahniah KB! :D

alif haris said...

wahwah .. tahniah cik kotak bulat ^^ ..

sy akan salu support awk :D

-iXxOrE- said...

waaah!!hbt??kongsi la rahsia..

Post a Comment