Tak penat ke asyik terharu?

Assalamualaikum..
korang pernah rasa terharu tak?
eh, kejap! korang tahu tak makna terharu tu apa?
dalam kamus blog aku, terharu bermakna satu perasaan gembira dan tersentuh yang tak terhingga..
untuk lebih tepat, sila tanya kepada cikgu sekolah..

Sejak kebelakangan ni aku asyik terharu... sebab?
1. blog izara tulis tentang blog aku di sini sekali lagi.
2. blog yuyue promote blog aku kat sini
3. blog gurindam 3belas buat entri tentang aku jugk kat sini.
Aku terharu sebab aku dah mula diterima dalam dunia blogging ni.. hehehhe... *buat orang nak muntah je*

Jadi kalau nak korang ada dalam entri aku, silalah buat entri tentang aku..hahahhaha...
Errr..aku gurau je pasal ni.. *sunyi*

aku rasa korang perasan header baru aku kan.. (mestilah perasan, kan semalam aku dah terpekik-pekik kat shoutbox korang)
disebabkan aku dah kegilaan nak buat header macam ni, maka aku pun buatkan header untuk sifu aku.. tapi aku belum tunjuk kat dia lagi.. aku tunjuk kat korang dulu..

Photobucket

cantik dan simple tak??
ok, ada sapa-sapa tak yang nak aku buatkan header? free? bayar kot.. *sah takde yang nak*

p/s : boleh tak komen kat entri sini jugak? senarai yang dipromote hari ni ada kat tepi sidebar ye..jemput singgah

32 KOMEN BERKOTAK BULAT:

zie_ira said...

woahh,,cantik header tu,,pandai buat,,^_^

cik najihah said...

cantiklah header..

harrazdani said...

tahniah KB dah makin diterima dalam dunia maya ini.....usaha tangga kejayaan...;) terharunye

NURUL AINI NORAZMAN said...

comel tu header tuh!!
nak jugakk,.sekilo bape RM ea KB??nti rodger aini ea pakej dia,.=pp

muhamad hanif said...

untunglah....!!!







*jeles.

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

sape yg tak kenal KB kan..?? haha..

kesian shoutbox kat blog2 jadi mangsa... haha =D

sergeant keroro said...

wah wah, best betul ramai yang promote :)

p/s : blog alien tak siapa yang sudi T.T

cik nana said...

font tu comel lah ! cer share cket. hehe ;)

aRa ❤ aFiq™ said...

xde tharu da.. na tgaru plak.. haha..

Mish Apple said...

waaa . pakai ape buat header ?

josrevalution said...

wah..hebat KB..HEHE..AKU PUN TERHARU JUGA DENGAN PENCAPAIAN KOW NIE..HEHE...

nurAMALLINA said...

Untunglah ade orang promote. HEHE

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

ehh cm na awak buat header tu ? CUN la, ajar lahh :) hehe

fa said...

cantik header baru KB ^^

iPai said...

bagusnya ... nak juga .. wuuu

Wanie said...

hehe..siap buatkan untuk org lain lagi header tu eh..

tak salah nak terharu hari2 pun..hihi

myhatiku said...

happy 4 KB:)
ceh2..dh berjinak2 dgn header nmpk..hehe

My Name is Mar said...

Weiii... Blog KB dah cukup feymes.. Nak kena promote blog KB lagi ke?..
Huhuhuhu...
Tolong r promote kawan-kawan lain skali KB..
Huhuhuhuhu....

Tips Bercinta - Serupa Atau Berbeza Sesuai?

Bro ahmad said...

@NURUL AINI NORAZMAN

header baru..cantik2..kenapa kotak bulat? bukan ke kotak tu empat segi^_^

Sharienz Sz said...

kiut miut la header tu..
sapa kata x der yg nak tempah..hehe

bestnye rasa terharu :)))))

Fathiah Hamim said...

nak header jugak. hehe.
cantek!

kotak bulat said...

My Name is Mar: insyaallah..tiap2 ari kb promote blog kawn2

Aisyah Aina said...

comel la header :D

kokser kokdam said...

saye nak header baru buleh..?

ngeeeee

EYFAalias said...

ehem. boleh la buatkan header utk eyfa plak :P

cucu umie said...

simple lah header.. like it..hehehe

zarulfarhana said...

cntik la...cm na wat...ajar la...

Bui Idzra Ryn said...

kb,letaklah gambar muka kb kat header..*_*

Amiirah-Cassan said...

tahniah KB ! you the best lah ! hihi

niena shopping2u said...

dtg smbil bwk muka mngntok

niena shopping2u said...

header ni makin comel lak

bungaitucantik said...

wah..thanks KB! sayang ko lebih! muaahhh3~ baik tros demam aku..huhu..

Post a Comment